❤️ Αγαπημένα Ιανουαρίου 2016 ❤️


Ο πρώτος μήνας της χρονιάς τελείωσε κιόλας!!! Ο καινούργιος χρόνος έφερε καινούργιες αποφάσεις, πολλά νέα προϊόντα και πολλή επερχόμενη δουλίτσα για review, ανανεωμένες στήλες και αστείρευτη έμπνευση... Σας διαβεβαιώνω αυτή η χρονιά θα μείνει αξέχαστη!!! 
Αρκετά όμως με τις φλυαρίες... Ας δούμε ποια προϊόντα ξεχώρισα αυτό το μήνα ξεκινώντας από το μακιγιάζ μου... Μέσα στα Χριστούγεννα απέκτησα την Lightly Toasted και την Comfort Zone και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση και τη διάρκεια τους... Χωρίς να θέλω να χαλάσω τα σχετικά review και οι δύο είναι must have για τη συλλογή σου ;) 
Επόμενη επιλογή του μήνα είναι η πούδρα Pure Nude της Essence, την οποία δεν την "πήρα" με καλό μάτι από την αρχή... Παρόλα αυτά με διέψευσε και τώρα είμαστε αχώριστες φίλες... Την έχω σε μία απόχρωση ανοιχτότερη από την επιδερμίδα μου και δίνει ένα πολύ φυσικό φως στο πρόσωπο... 


Λατρεμένο ρουζ του μήνα είναι το Sandy Pink της εταιρείας Note (review) όπως και το Pink Nouveau της MAC... Και τα δύο δίνουν τις πινελιές χρώματος που χρειαζόμουν τις βροχερές μέρες του Γενάρη!! 


Οι περισσότερες ξέρετε ότι είμαι φαν του Pro Conceal της L.A.Girl, ωστόσο, αυτό το μήνα έδωσα σε ένα νέο κονσίλερ... Πρόκειται για το Cover Stick της Maybelline!!! Κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις και κοστίζει λιγότερο από 5€... Αν και το χρησιμοποιώ μόλις δύο εβδομάδες μάλλον βρήκα νέο αγαπημένο!! Τέλος, άλλο ένα κραγιόν που φόρεσα ανελέητα ήταν το Νο.32 των Velvet Matte!! 


Συνεχίζοντας στο μανικιούρ... Αυτό το μήνα κράτησα τα νύχια μου στους ουδέτερους τόνους του ροζ, μπεζ και γαλάζιου... 


Τις ημέρες που δεν έκανα κάποιο σχέδιο στα νύχια μου χρησιμοποιούσα περισσότερο το Sweet as Candy και το Blue Bubble di Blue των gel μανό της Essence... Επίσης, τα Νο.18 και 46 των Express Dry έγιναν τα απόλυτα must για τα μανικιούρ του Σαββατοκύριακου... 


Για τις μέρες που ήθελα κάτι σκουρότερο το υπέροχο ραφ μπλε Miss Captain πάλι της Essence στόλισε τα νύχια μου!! 


 Όσον αφορά στην περιποίηση του δέρματος μου είχα σύμμαχο τη μάσκα αργίλου της Apivita για να απομακρύνει ρύπους και το απολεπιστικό των υπέροχων κοριτσιών του Beauty Soap για να διατηρεί τα χείλη απαλά... 


Επίσης, χρησιμοποίησα πολύ το ενυδατικό βούτυρο σώματος της Aloe Plus σε χέρια και πετσάκια και ομολογουμένως πέτυχε να τα κρατήσει ενυδατωμένα παρά το κρύο... Μία ακόμη μάσκα που μπήκε για τα καλά στη ρουτίνα της περιποίησης μου είναι η ενυδατική βαθιάς ενυδάτωσης της εταιρείας Κορρές... 


Τελευταίο προϊόν που ευχαριστήθηκα αυτό το μήνα η λοσιόν σώματος της Le Petit Marseillais με βούτυρο καριτέ... Μυρίζει υπέροχα, απορροφάται αμέσως και διατηρεί την υγρασία στο σώμα όσο κανένα άλλο!! 

Εκτός, όμως, από ομορφιά και περιποίηση θα σας μιλήσω και για δύο σειρές οι οποίες με έχουν συναρπάσει τον τελευταίο καιρό!! 


Η πρώτη - The Shannara Chronicles - ξεκίνησε μόλις φέτος και απευθύνεται στους λάτρεις της φαντασίας... Ξωτικά, μάγοι, ο τελευταίος δρυΐδης και πολλά πολλά εφέ μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο δράσης με χιούμορ και ένα καστ γνωστών ηθοποιών... Από την άλλη το Black Sails και ο καπετάνιος Φλιντ μας κρατάει παρέα για τρίτη σεζόν και μας ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο των πειρατών!! Τις συστήνω ανεπιφύλακτα και τις δύο γιατί είναι καλοφτιαγμένες και μπορείς να τις δεις και με το φίλο σου ;) 

Αυτές ήταν οι αγαπημένες επιλογές του πρώτου του 2016!! Έχουμε κάποιο κοινό;;; Εσύ ποια προϊόντα αγάπησες αυτό το μήνα;;; Περιμένω τα σχόλια σας!! 

ΧΟΧΟ

.....Just your typical beauty sinner.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...