3 Τρόποι Να Φορέσεις Μπλε!!


Το μπλε μπήκε δυναμικά και πάλι στις τάσεις του μακιγιάζ από πέρυσι... Δεν ήταν λίγες οι φορές που το είδαμε σε χειμερινές πασαρέλες με τη μορφή σκούρου ναυτικού smoky και το είδαμε και στις ανοιξιάτικες εβδομάδες μόδας αυτή τη φορά έχοντας ένα πιο απαλό παστέλ και "ελαφρύ" χαρακτήρα... Σίγουρα οι δόσεις χρωμάτων απογειώνουν τα ουδέτερα μακιγιάζ, ωστόσο, το ερώτημα παραμένει το ίδιο: "Πως να το συνδυάσω χωρίς να φαίνεται κιτς το αποτέλεσμα;" 

Προφανώς ένα μπλε κραγιόν όσο εντυπωσιακό και να φαίνεται, δεν είναι ότι πιο ευκολοφόρετο κυκλοφορεί εκεί έξω και γενικώς δεν θεωρώ την ελληνική κοινωνία τόσο cool για να φοράς ελεύθερα μπλε χείλη... Από την άλλη η ιδέα ενός smoky μας εξιτάρει όλες δεν υπάρχει πάντα χρόνος ή η σωστή τεχνική για να ένα καλά δουλεμένο αποτέλεσμα... Για αυτό, λοιπόν, σαν παθούσα σου δείχνω τους 3 δικούς μου αγαπημένους τρόπους για να εισάγεις τις αποχρώσεις του μπλε στη ζωή σου!! 

Βερνίκια Νυχιών


 Ξεκινάμε με τα απλά... Τα μπλε νύχια βρίσκονται στο επίκεντρο των τάσεων Χειμώνα-Καλοκαίρι και όχι άδικα... Τίποτα πιο υπέροχο και chic από ένα κρεμώδες μπλε βερνίκι νυχιών... Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, κυκλοφορεί σε χιλιάδες αποχρώσεις και ανάλογα με τη σύσταση δημιουργεί καταπληκτικά μανικιούρ... Βρες τις επιλογές μου εδώ... 

Eyeliner

http://www.polyvore.com/ways_to_wear_blue_eyeliner/set?id=195910002
Από τους εκατομμύρια τρόπους που χρησιμοποιήθηκε το μπλε περισσότερο εντύπωση μου έκανε ως eyeliner... Εύκολο, γρήγορο και εντυπωσιακό!! Για ένα βραδινό μακιγιάζ εφάρμοσε λίγο concealer στα βλέφαρα για να κρύψεις τυχόν ατέλειες, σέταρε με μία μπεζ ιριδίζουσα σκιά και διάλεξε ένα σκούρο μπλε eyeliner ή ένα που να περιέχει glitter... Αντίθετα για μία πρωινή βόλτα ένα έντονο ή γαλάζιο προϊόν και μερικές στρώσεις μάσκαρα αρκούν για να κάνεις τη διαφορά... Μην ξεχνάς ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε σκιά σαν eyeliner ;) 

Μάσκαρα

http://www.polyvore.com/ways_to_wear_blue_mascara/set?id=194318141
Για το τέλος άφησα τη μάσκαρα... Το μπλε είναι το νέο μαύρο για φέτος... Ειδικά αν έχεις μπλε μάτια τότε άφησε στην άκρη τις μπλε σκιές σου και επένδυσε σε μία γαλάζια μάσκαρα... Τα μάτια σου φαίνονται από χιλιόμετρα μακρυά!! 

Εσύ ποιον τρόπο θα επιλέξεις;;; Περιμένω τις εντυπώσεις και τις προτάσεις σας στα σχόλια!!! 

ΧΟΧΟ

.....Just your typical beauty sinner.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...