TheBalm - Meet Matt(e) Trimony Palette Review + Giveaway


Είναι νέος, ωραίος και ψάχνει...κορίτσια για γάμο!!! Να σας γνωρίσω τη νέα παλέτα της The Balm - Meet Matt(e) Trimony...


Πριν από λίγο καιρό η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του sequel της Meet Matt(e) Nude και από τότε ο εν λόγω κύριος στοίχειωνε τα όνειρα μου... Έπρεπε να τον κάνω δικό μου!!! Όπως τα περισσότερα προϊόντα της The Balm έρχεται σε μία άκρως κοριτσίστικη και vintage συσκευασία κατασκευασμένη από σκληρό χαρτόνι και με μαγνητικό κλείσιμο... Περιέχει ένα μεγάλο καθρέφτη στο εσωτερικό και ο κομψός και λεπτός σχεδιασμός την κάνει ιδανική για ταξίδια...


Όπως μαρτυρά και το όνομα της περιέχει 9 ματ σκιές με ποσότητα 2,4gr η κάθε μία... Πρόκειται για συνδυασμό θερμών και ψυχρών αποχρώσεων κάτι που την κάνει ιδανική και για καθημερινό αλλά και για βραδινό μακιγιάζ..


Όπως παρατηρείς κάθε σκιά έχει δικό της ονοματεπώνυμο κάτι που δίνει ιδιαίτερο ύφος στην παλέτα...


Στην πρώτη σειρά θα βρεις τα μεταβατικά χρώματα ένα ανοιχτό μπεζ, ένα απαλό ροζ και ένα ανοιχτό ψυχρό καφέ...


Στην επόμενη σειρά βρίσκονται οι λόγοι που ήθελα απεγνωσμένα τη συγκεκριμένη παλέτα... Και τα ονόματα αυτών Kumar(καφέ με κόκκινη βάση) και Moskowitz (μελιτζανί)... Είχα υψηλές προσδοκίες και φυσικά δικαιώθηκα...


Με ένα πέρασμα απόλυτο χρώμα... Γενικώς γνωρίζεις ότι οι ποιοτικές ματ σκιές είναι αρκετά δυσεύρετες και η The Balm έχει τη σωστή συνταγή!!


Στην τελευταία σειρά έχουμε τις αποχρώσεις που θα δώσουν ένταση σε οποιοδήποτε μακιγιάζ... Αγαπημένο Reed (σκούρο καφέ) σε αντίθεση με το μαύρο της παλέτας που δεν είχε καθόλου ισάξια απόδοση με τις υπόλοιπες αποχρώσεις!!


ΥΠΕΡ
-Απόδοση
-Διάρκεια
-Ποικιλία αποχρώσεων
-Λεπτή και μαλακή υφή
-Ματ τελείωμα


ΚΑΤΑ
-Μικρότερη ποσότητα από την Matte Nude (21.6 έναντι 25,5gr)
-Υψηλότερη τιμή (44 έναντι 41€)
-Δυσεύρετη


Συμπερασματικά, λοιπόν είναι μία από τις καλύτερες παλέτες που έχω δοκιμάσει και δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από μία εταιρεία επιπέδου The Balm!! Όλες σχεδόν οι αποχρώσεις μεταφράζονται τέλεια και έχουν πολύ καλή διάρκεια ακόμα και χωρίς βάση... Αν είσαι φαν των ματ σκιών τότε μην περιμένεις καθόλου και απόκτησε την εδώ ή δες παρακάτω ;)


Δεν τελειώσαμε ακόμη κυρίες μου!!! Εξασφάλισα για μία τυχερή από εσάς τη Matt(e) Trimony... Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα που θα βρεις εδώ... Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα και τελειώνει στις 6 Μαΐου και ο νικητής θα ανακοινωθεί σε αυτό το post!!!!!

a Rafflecopter giveaway


ΠΡΟΣΟΧΗ
Υποχρεωτικά βήματα να γίνεις μέλος στο blog, να κάνεις like στη σελίδας στο Fb και να κοινοποιήσεις τη φώτο του giveaway!!!

Καλή επιτυχία σε όλες!!!

ΧΟΧΟ

.....Just your typical beauty sinner.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...