Converse All Star ft Sex Pistols Collection


Αν είσαι παιδί του 90' όπως εγώ τότε σίγουρα έχεις τουλάχιστον ένα ζευγάρι "σταράκια" στη ντουλάπα σου!! Τα αγαπημένα παπούτσια όλων των εφήβων και όχι μόνο συνεργάζονται με μία από τις πιο επικές μπάντες της pink μουσικής σκηνής και το αποτέλεσμα δεν μπορείς να είναι παρά απίθανο!!! 

  Η εταιρεία κολοσσός Converse All Star γιορτάζει και εξυμνεί το θρυλικό punk συγκρότημα Sex Pistols με μία επετειακή κολεξιόν!!
Η συλλογή περιλαμβάνει χρώματα, υλικά και γραφικά στοιχεία εμπνευσμένα από το συγκρότημα καθώς και από τα εξώφυλλα των άλμπουμ τους... Και τα παπούτσια και τα ρούχα της σειράς αντιπροσωπεύουν τον edgy χαρακτήρα της μπάντας... 


























Το λογότυπο είναι ραμμένο επάνω σε όλα τα υποδήματα στο σημείο της "γλώσσας" και οι λεπτομέρειες θα σε συναρπάσουν... 


























Όλα τα υποδήματα είναι unisex... 


























Εκτός από τα κλασικά πάνινα η συλλογή διαθέτει και δύο μποτάκια από δέρμα σε λευκό και μαύρο χρώμα... 


Τα ενδύματα της συλλογής είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υφάσματα και τα τυπώματα αντιπροσωπεύουν επίσης το ύφος των Sex Pistols!! 


Η συλλογή είναι διαθέσιμη από τις 7 Ιανουαρίου σε περιορισμένους retailers... Οι τιμές κυμαίνονται από 35$ έως 140$... Ελπίζω να έρθουν και στη χώρα μας!! 

Δικά μου αγαπημένα σίγουρα τα λευκά δερμάτινα μποτάκια και τα κοντομάνικα μπλουζάκια... Όντας συλλέκτης All Star εύχομαι να μπορέσω να αποκτήσω έστω ένα κομμάτι ^.^ Τι σας έκλεισε το μάτι;;;; Περιμένω τα σχόλια σας... 

XOXO

.....Just your typical beauty sinner.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...